Misiunea noastra este sa fim agentia numarul 1 pe zona de nord a Bucurestiului, oferind clientilor nostri informatiile, resursele si instrumentele necesare pentru a lua cele mai bune decizii in momentul realizarii unei tranzactii imobiliare.

Compania noastra si-a inceput activitatea in anul 2007. Nu ne-am axat de la inceput pe zona Herastrau, insa imediat ce am descoperit beneficiile acestei zone, ne-am decis ca doar aici trebuie sa tranzactionam proprietati. In urma lucrului cu oamenii, activitatea noastra a devenit o pasiune pentru fiecare dintre noi. Ne-am mutat sediul companiei, ba chiar si rezidentele personale. Am ajuns sa cunoastem toate secretele acestei zone, fiindu-ne simplu sa indentificam oportunitati, oferte bune sau tendinte mai putin corecte ale unor proprietari.

Suntem profesionisti.

Pentru ca ne-am indragostit de aceasta meserie, studiem, ne actualizam si suntem mereu in cautarea perfectiunii. Doar asa putem aduce clientilor nostri zambetul pe buze, oferindu-le atat un cadru profesional, cat si intelegerea nevoilor personale.

Toti reprezentantii Imobiliare-Herastrau sunt membrii ai NATIONAL ASSOCIATION OF REALTORS®, cea mai prestigioasa organizatie internationala, cu sediul in SUA, la care A.P.A.I.R.(Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania) a aderat. NAR este “vocea” in imobiliare la nivel mondial, influentand si modeland aceasta industrie. Termenul de REALTOR, inregistrat de NAR si atribuit si agentilor membri ai APAIR isi propune sa denote competenta, onestitatea si integritatea profesionala, ca urmare a aderarii la un ideal inalt de conduita morala in relatiile de afaceri.

De ce Imobiliare Herastrau ?

Suntem convinsi ca numai specializandu-ne putem performa. Am ales o anumita nisa, o zona in care suntem cu adevarat experti, in care cunoastem toate trendurile, inainte ca aceastea sa devina evidente. In momentul in care reprezentam un client, acesta are nevoie de specialisti, de o companie care sa ii poata furniza cu adevarat informatii corecte, complete, actuale, astfel incat sa obtina cel mai bun randament din tranzactia pe care urmeaza sa o faca.

Noi transformăm modul în care consumatorii iau deciziile legate de piata imobiliara.