Ivy MARIADE, lux in 3 camere. Apartament de vanzare in zona Kiseleff

Tip tranzactie De vanzare
890.000€

Atunci cand lumina naturala este lasata sa complimenteze frumos bunul gust al unui spatiu de locuit, ne vin in minte doua lucruri: caldura si rafinament. Ne referim la Ivy Mariade si la povestea unei proprietati formidabile din toate punctele de vedere.

Apartamentul este localizat intr-o zona de exceptie a Bucurestiului, cu vedere intre Parcul si Bulevardul Kiseleff, Piata Victoriei, Muzeul Taranului Roman si Bulevardul Ion Mihalache. Pentru ca am inceput sa spunem despre vedere, va veti putea bucura de un peisaj de un echilibru intre natural si urban cum rar puteti intalni in inima orasului. Cei 98 mp ai terasei sunt mai mult decat suficient pentru diminetile cu gust de liniste si bucurie, caci pe strada Monetariei, unde se afla inca din anul 2000 cladirea in care este situat apartamentul, veti fi feriti de zgomot si agitatie.

Dar nu numai pozitionarea excelenta este cea care face din Ivy Mariade sa se numere printre proprietatile cele mai speciale ale actualei piete imobiliare.

Penthouse-ul are o suprafata totala de 198 mp si este compus din urmatoarele dependinte:
-trei camere – living cu dining si bucatarie deschisa, dormitor (1) matrimonial cu baie,
-o a doua baie de serviciu, dormitor (2),
-hol de acces , insumind cu bucataria si camerele o suprafata interioara utila de 100 mp.,
-terasa de 98 mp., din care 42 mp. acoperiti,
-garaj individual cu un loc de parcare, plus un al doilea loc de parcare in fata portii de acces spre acesta
-o boxa (la nivelul -2S).
Apartamentul, situat la etajul 6 al cladirii cu videointerfon si echipamente termice Viessman, este propus la vinzare complet mobilat si echipat, oferind astfel o solutie imobiliara eleganta si moderna, pentru care nu ar mai fi necesare investitii suplimentare spre a fi locuit de viitorii proprietari.
Mobilierul in stil retro-vintage al bucatariei este completat de echipamente specifice -linie FRANKE- (blat travertin, masina de spalat vase, cuptor electric, hota din gama profesionala. Baile au fost dotate cu obiecte sanitare si mobilier specific GROHE, GEBERIT, IDEAL STANDARD si armaturi sanitare din bronz masiv.
Pasii ne poarta spre vizionarea camerelor, decorate cu piese unicat din lemn masiv de provenienta italieneasca, facut la comanda si pictat manual. Usile, in sine, sunt piese integrate ale decorului interior, alegerea designerului fiind pentru lemnul antichizat. Nici terasa nu a facut rabat de calitate atunci cand a fost amenajata: intreaga tamplarie este din lemn stratificat, iar geamurile termopan sunt de calitate superioara.

Pe scurt, acest apartament cu adevarat merita vazut!

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Interfon
  • Acoperiș
  • Videointerfon

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share