Maya Fodi | Vila cu 9 camere in zona Dorobanti

Tip tranzactie De vanzare
550.000€

Asezata feeric intre copaci, Maya Fodi se arata superba, spatioasa si luminoasa.
Constructia casei a fost finalizata in anul 2014, inaltata pe o amprenta la sol de 120 mp si cu o deschidere de 12 mp.

Acestea nu ar spune din start foarte multe, insa farmecul propriu-zis al casei il reprezinta potentialul acesteia – zona in care este amplasata, configuratia celor 9 camere, terasa cu o frumoasa vedere si – nu in ultimul rand, multiplele scopuri in care puteti folosi cei 420 mp suprafata utila ai casei.
Curtea libera masoara 100 mp, dispune de un gazon bine ingrijit, iar copacii, crescuti frumos pe langa casa, ii dau acesteia un aer aproape timid, dar strengaresc al unei domnite oachese, tanara si vibranta, care cu greu s-ar putea face uitata.

Casa dispune de doua bai si doua bucatarii, complet finisate si gata spre folosinta. Camerele sunt libere si luminoase, iar tavanul inalt, grinzile ce nu se sfiesc sa se arate si unghiurile surprinzatoare ce se intretaie creand forme spectaculoase in jocul arhitectural contribuie la farmecul aparte al locului. Iata de ce Maya Fodi, vila cu 9 camere din Dorobanti are o poveste vie ce nu poate fi cuprinsa in doar cateva poze, ci se cere vazuta, traita si placuta.

Utilitati - Imbunatatiri

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share