Medusa Residence, superb Penthouse de inchiriat in zona Baneasa

Tip tranzactie De inchiriat
2.500€ + TVA/L

Cu o vedere greu de egalat asupra lacului Baneasa, situat intr-o zona exclusivista si cu un extraordinar simt estetic impregnat in design-ul sau interior, Medusa Residence portretizeaza excelent segmentul de lux al celor mai ravnite apartamente aflate in prezent spre inchiriere.

Dispunand de un spatiu mai mult decat generos, cele 5 camere, terasa, bucataria si cele 4 bai sunt ingenios configurate pe o suprafata totala de 400 mp. Doar terasa are rezervati 176 mp, pentru ca vederea panoramica de la etajul 5 al cladirii finalizate in anul 2017 sa fie admirata in deplina ei splendoare. Atmosfera calda si primitoare din fiecare dintre cele 3 dormitoare este data atat de tonurile cromatice imbietoare, cat si de ineditul tapet de o finete rar intalnita.
Finisajele din gama high-end subliniaza discret atentia depusa in configurarea unei locuinte destinata pe de-a-ntregul elegantei si rafinamentului.

In pretul de inchiriere pentru Medusa Residence este inclus garajul, in care veti avea asigurat 1 loc de parcare si linistea dumneavoastra privind siguranta masinii.

Utilitati - Imbunatatiri

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share