One Herastrau Plaza | Design apartment | Investitie cu randament 5% pe an

Tip tranzactie De vanzare
250.000€

Cat de practic este un apartament si care sunt atuurile sale atunci cand in piata imobiliara exista sute de anunturi tine foarte mult si de cat de repede si usor vede viitorul sau cumparator transformarea din “casa” in “acasa”.
One Herastrau Plaza este un complex rezidential pozitionat in zona de nord a Bucurestiului, in proximitatea parcului Herastrau, inconjurat de liniste si spatii verzi. Imobilul in care este situat apartamentul pe care va propunem sa il vizionati a fost finalizat recent si dispune de absolut toate facilitatile moderne care sa va asigure confortul atunci cand va intoarceti acasa dupa o zi lunga.

De la etajul 2, terasa de 16 mp ofera o superba priveliste in linistea caracteristica uneia dintre cele mai exclusiviste zone ale Bucurestiului. La interior, apartamentul este configurat tinandu-se cont de simtul practic al fiecarei dependinte, cu bucatarie open space care comunica direct cu zona de dining & living, cu un dormitor incapator si luminos, iar baia este finisata complet cu materiale de calitate superioara.
Mobilierul simplu este in ton cu principiul modern de viata al unei persoane care adora practicalitatea si evita aglomerarea cu lucruri inutile. Linia definitorie a acestui concept porneste de la deviza “less is more”, care se aplica perfect in cazul acestei locuinte.

Locul de parcare este optional, putandu-va achizitiona separat unul la subsolul imobilului.

Utilitati - Imbunatatiri

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share