Weiser Fruhling, apartament de lux 4 camere de vanzare in zona Primaverii

Tip tranzactie De vanzare
547.501€

O locuinta de 159 mp spatiu util si 178 mp suprafata construita, cu semineu si ferestre inalte este cu siguranta un loc promitator de la bun inceput.
Apartamentul pe care vi-l propunem spre vizionare este situat la etajul 3 din 6 al unei frumoase si moderne cladiri finalizata in anul 2012 in cartierul rezidential Primaverii. Imobilul are centrala moderna si contoare individuale pentru fiecare apartament din imobil.. Situat in centrul cladirii, fara indoiala ca acest apartament ar putea fi si centrul atentiei pentru viitorii sai proprietari. Luminos, cu un spatiu generos si suficient loc pentru creativitatea unui design interior care sa complimenteze deja existentele finisaje de lux, Weiser Fruhling este locuinta ideala pentru o familie ce isi doreste exclusiv ce e mai bun pentru acasa.

Compartimentarea ingenuoasa a spatiului permite flexibilitate in utilizarea spatiilor si este facuta dupa cum urmeaza:
– camera de zi (58mp utili),
– 3 dormitoare(22,17,15 mp)
– bucatarie(14mp),
– 3 grupuri sanitare,
– 3 balcoane (8,7,4 mp).

Delimitarea spatiului de living fata de cel de dining este la alegerea viitorilor locatari, care se vor bucura in aceasta incapere de prezenta fermecatoare a semineului din marmura.

Un alt aspect important si demn de mentionat despre Weiser Fruhling este ca, in privinta finisajelor, nu s-a facut rabat la calitate. Materialele folosite la finisarea interiorului cuprind: parchet masiv, piatra naturala-marmura, usi din lemn, ferestre cu geam termopan-timplarie aluminiu, obiecte sanitare din gama de lux.
Bucataria este mobilata si echipata cu aparatura electrocasnica de calitate germana; mobilierul provine din import pe comada, iar electrocasnice sunt din gama Franke.

Ferestrele ofera o vedere panoramica deschisa, orientata catre spatii verzi si cu multa liniste.
Amplasamentul imobilului este remarcabil, intr-o zona exclusivista a Capitalei, in apropiere de parcul Bordei- Herastrau si piata Charles de Gaulle.

In pretul de vanzare al acestei superbe locuinte veti avea incluse 1 loc de parcare in garajul subteran si 1 boxa individuala. Pentru a putea vedea apartamentul si toate dependintele sale, va stam la dispozitie cu un program de vizionare flexibil. Trebuie doar sa ne contactati.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Pază permanentă
  • Acoperiș
  • Videointerfon
  • Mobilat
  • Parțial
  • Sistem încălzire
  • Centrală imobil

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share